Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali üzenetek

2012.10.01

Ezen az oldalon mindennap húzok egy kártyát a http://dudus.hu/  oldalról. Hálás köszönet az oldal létrehozójának!

._michael_szines.jpg

2018.04.19. csütörtök

Metatron arkangyal kártyája arra utal, hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajt bennünket.
A jelenlegi helyzetünk egy új út kezdete, amely szellemi érdeklődésünk és tevékenységi körünk tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet. Ehhez szükségünk van Metatron arkangyal ikerlelkének, Sandalphon arkangyalnak az energiájára, támogatására is.
A szellemi szeretetnek (Metatron) és lényünk női és férfi oldalának (Sandalphon) az isteni egységbe való beolvadása a cél. Ebben segítségünkre lehetnek a magas rezgésű esszenciák, melyek feloldják a belső ellenállásokat.
Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől. Egyfajta vezeklésként gyakran áldozati szerepbe bújunk, és ezzel fejezzük ki odaadásunkat Istennek.
Jézus Krisztus végigjárta a szenvedés útját. Ez az ő útja volt, hogy nekünk új utat mutasson. Fel kell áldoznunk egónkat, önteltségünket és gőgünket, hogy megkapjuk az isteni szeretet kelyhét, és minden jóra fordul.

Több inkarnációt is eltölthetünk azzal, hogy az áldozat szerepében egónkat növeljük. Ez ellentmondásnak tűnik, de nem az. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit. Krisztus magára vállalta a világ szenvedését, és a világba hozta a szeretet isteni kelyhét. Ezért felegyenesedhetünk, és ihatunk ebből a kehelyből. Az áldozat és a szenvedés ekkor már feleslegesek.
A holisztikus gyógymódok és az ezoterikus tudományok belső rejtett forrásainkhoz vezethetnek. Valószínűleg egy ősi tudás birtokosai vagyunk, ami arra vár, hogy újra feléledhessen. a világ már vár erre.
Kozmikus gyökereink, lelkünk bölcsője most különböző módokon, tudatosulhatnak bennünk. ez a születési hely rendeltetésünk valódi célja is egyben. A Föld nagy átváltozása tesz ismét elérhetővé ezt a tudást. A nagy lelkek és teremtmények, az angyalok, dévák vagy kozmikus fényhozók és jövőbeni mesterek öntudatra ébrednek, és önmagukból születnek meg.

2018.04.18. szerda

Camael arkangyal kártyája az átalakulás és változás felbolydult időszakát jelzi. A változást először is önmagadnál kell kezdened. Ne nyomd el többé lényed sötét oldalát, és így már nem lesz szüksége arra, hogy a külvilágban, más embereken és eseményeken keresztül nyilvánuljon meg.
Lehet, hogy most a harag, fájdalom és szomorúság érzése, vagy más traumatikus képek, érzések, korábbi életeid szörnyű emlékei bukkantak fel életedben, amelyekkel nehezen tudsz szembenézni. Kollektív múltbeli és jelenlegi események is érintik most tudatodat, amelyek az egész Föld átalakulásában és egy új energiaszintre való jutásában is fontos szerepet játszanak.
Mindezt nyugtalanítónak és elidegenítőnek érezheted, de ne told el magadtól ezeket az érzéseket és félelmeket, mert így csak erősebbek lesznek és akadályozzák a fejlődésed. A holisztikus terápiák segítenek szembesülni és végleg leszámolni a múlttal.
Sok ember épp a jelenben éli át, amit "Buddha-menedéknek" nevezünk. A kártya narancs- és violaszínei jelképezik ezt az állapotot, amikor egy ideig visszavonulunk a világtól, hogy teret adjunk átváltozásunknak.
Ehhez nem szükséges kolostorba vonulni. Ez egyszerűen az az időszak, amikor szembenézünk a bennünk élő sötétséggel, és ezáltal feloldjuk. Ha lehetséges, visszahúzódunk a világi tevékenységtől, hogy teljesen önmagunkkal foglalkozzunk, kifejezzük és átéljük gyengeségünket, félelmünket és belső bukásunkat. Ebben segíthet az írás, a meditáció, a festés, a tánc, az ének, a sírás, vagy egyszerűen csak az, hogy önmagunkkal vagyunk, akármit jelentsen is ez. Mindegyikünk megtalálja a neki legmegfelelőbb kifejezési formát. Ez a hatalmas tisztulási folyamat új életérzéssel ajándékoz meg bennünket. a felnőtté válás és önállóság érzésével, életünk céljának és ittlétünk okának, a világban való helyünknek a felismerésével. Erre a pontra érkezve megpillantjuk magunkban az istenit, és ez csodálatos!

2018.04.17. kedd

Haniel arkangyal arra szólít fel, hogy szellemi erőnk lehetőségein elmélkedve hangolódjunk rá a Vízöntő korszakra. Megkapjuk a lehetőséget, hogy segítsünk valami újat létrehozni. Ismerjük fel saját végtelen lehetőségeinket és képességeinket. Helyzetünk megengedi, hogy új teret teremtsünk magunk körül, és másokkal együtt javítsuk a Föld bolytó létfeltételeit.
Talán épp azt kérdezzük magunktól, hogy tehetségünkkel és képességeinkkel mi vajon mit adhatunk a világnak. A válasza a szívünkben rejlik. Engedjük szabadon a bennünk élő kíváncsi, a csillagok felé nyúló gyermeket. Fessünk, ha festeni szeretnénk, és ne törődjünk vele, ha azt mondják, hogy nincs elég tehetségünk. Zenéljünk, ha dallamok élnek bennünk, gyógyítsunk szeretetünkkel, osszuk meg másokkal gondolatainkat és ösztönző erőnket. Higgyünk magunkban és képességeinkben.
Bennünk és a Földön bizonyos értelemben nagy változás zajlik. A tudás új ajtói nyílhatnak meg előttünk, a korábbi inkarnációban támadt ötleteink most valóra válhatnak. Ne féljünk megnyitni ezeket az ajtókat, vegyünk részt például egy tanfolyamon, ahol másokkal együtt megtapasztaljuk a lét végtelen lehetőségeit. Ha például festünk, vagy bármit alkotunk, azzal a világnak ajándékozunk valami újat, és ettől mi magunk is frissebbnek és gazdagabbnak érezzük magunkat.
Osszuk meg saját, egyéni belső gazdagságunkat a világgal, és éljük át az ebből fakadó mély megelégedés érzését. Magunkban hordjuk az isteni teremtés csíráját. Bánjunk vele szeretettel és tisztelettel.

2018.04.16. hétfő

Ez a kártya a beteljesülést és a teljességet jelképezi. Arra utal, hogy a kérdező nem ismeri eléggé önmagát. Noha éppen egy feladat vagy egy helyzet végén járunk, régi, korlátolt beidegződéseink akadályoznak szellemi lehetőségeink teljes kibontakoztatásában. Így képtelenek vagyunk önmagunkat és másokat elfogadni.
Az állandó értékelés és önmagunk bírálata végül kirekesztettséghez vezet. Fölényesnek, magányosnak érezzük magunkat, és fokozatosan eltávolodunk másoktól és valódi önmagunktól.
Itt az ideje, hogy kiteljesítsük önmagunkat, és engedjünk, hogy szellemünk rózsája kivirágozzon. tegyük fel magunknak a kérdést, hogy ítéleteink által mely hiányosságainkat vetítjük ki másokra. Húzódjunk vissza egy időre egy szoba csöndjébe vagy a természetbe. Szemléljük a rózsa tökéletességét, és hagyjuk, hogy szépsége hasson a lelkünkre.
Találjuk meg a hozzánk legközelebb álló szellemi áramlatot, és valósítsuk meg önmagunkat. Ismerjük fel valódi hivatásunkat. Eljött az ideje, hogy elfoglaljuk helyünket a kozmikus rendben.

2018.04.15. vasárnap

Érezzük át testünk belsejét, és figyeljünk a jelzéseire. Próbáljuk meg egyszerűen érezni a testünket. Hogyan érzi magát lábunk a talajon? Milyen mély a légzésünk, és hol érzünk a testünkben feltorlódott energiát?
Testünk most üzeneteket küld nekünk, amelyek elmondják, hogyan segíthetünk magunkon. Ha nem érezzük a talajt a lábunk alatt, akkor a földelési technikák és a piros szín a fontosak. Ha szorítást vagy fájdalmat érzünk a test bizonyos pontjain, rendeljük hozzá ezeket a testtájakat a megfelelő csakrákhoz és a hozzájuk tartozó színekhez, így megtalálhatjuk az adott problémának megfelelő gyógyító rendszereket.
Figyeljük meg légzésünket, és tanuljunk belőle. Egy mély lélegzet jóleső, felfrissítő érzése életenergiát ad. A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk.
Talán nem is vagyunk igazán otthon földi terünkben, és folyton visszahúzódunk a testünkből. A függőségek az energia és az élet élvezetének illúzióját keltik. Ha átadjuk magunkat ennek az illúziónak, elzárjuk magunkat az élet erőforrásától. Ha önként mérgezzük szervezetünket, akkor ezzel kódolt üzenetet küldünk arról, hogy igazából nem is akarunk itt lenni. Raguel arkangyal segítségét kérve valóban elhatározhatjuk, hogy többé nem juttatunk szervezetünkbe káros anyagokat, így nem állítunk magunk elé testi korlátokat. Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat. Ennek közvetlen hatását közérzetünkön és az anyag áramlásán is tapasztalhatjuk. Testünk jelzi, hogy mi az, ami jót tesz nekünk. És ha odafigyelünk ezekre a jelekre, az anyag barátságos lesz irányunkban, mivel már nem utasítjuk el, és szívesen vagyunk itt.
A szellemi tevékenységek termékeny talajra hullanak, és a föld táplálja őket. Ha gyógyítással, tanácsadással vagy könyvírással kapcsolatos terveink eddig csak vágyálmok voltak, most megvalósítjuk ezeket az ötleteket és terveket. Csak el kell határozni, hogy itt legyünk, és ezzel elkezdünk otthonra lelni a testünkben.

2018.04.14. szombat

Ha ezt a kártyát húztuk, a kérdésünknek arra kell irányulnia, hogy az életünk mely területein adjuk át a hatalmat másoknak, és engedjük, hogy kihasználjanak, vagy milyen egyéb függőségek korlátozzák a szabadságunkat. Ne felejtsük, hogy ez a kérdés nem az emberek meg- vagy elítéléséről szól. Azt kell felismernünk, hogy életünk mely területein távolodtunk el önmagunktól és a kozmikus egységtől túl nagyra nőtt egónk vagy lelki gyengeségünk miatt.
Miért szükséges, hogy a létezés különféle tükröket tartson elénk? Ez a kártya azt kérdezi: "Milyen úton jársz? Megmásíthatatlannak fogadod el a félelmeidet ahelyett, hogy szembenéznél velük?"
Néha elkerülhetetlenül meg kell szabadulnunk bizonyos régi, külső és belső beidegződésektől és ez fájdalommal jár.
Ha sikerül bensőnkben leválasztanunk énünknek nem a lényegünkhöz tartozó részeit, akkor a külső kényszerektől is megszabadulunk, így a tekintélyelvű személyeknek sem lesz többé hatalmuk fölöttünk. Ezután majd tiszteletben tartják a határainkat, és megtartják a kellő távolságot. Az ego ólomnehézsége lehullik rólunk, mint egy régi, nedves köpeny, ami immár nem tud lehúzni minket.

2018.04.13. péntek

Szakítsunk magunkra egy kis időt, és kérdezzük meg magunktól, vajon hogyan észleljük a körülöttünk levő világot. Otthon érezzük magunkat, a helyünkön, beágyazódva és biztonságban, vagy ellenségesnek és hidegnek látjuk környezetünket?
Ne felejtsük, hogy ittlétünk fontos a Föld számára. Egy feladatot kell teljesítenünk, és felelősek vagyunk saját magunk és a többi teremtmény jólétéért.
A ránk bízott anyagi eszközök isteni forrásból származnak, és a mi felelősségünk, hogy bölcsen, az isteni törvényt betartva, az isteni áramlást elősegítve használjuk őket. Mindennek, amit befogadunk, tovább kel áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.
A más élőlények iránti szeretet, tisztelet és együttérzés elősegíti a különböző növényi, állati, emberi, ásványi és angyali tudatszintek összenövését. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk a növényekkel, elárulják gyógyító erejük titkát. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk az állatokkal, ők bízni fognak bennünk, és kinyilatkoztatják létük rejtett üzenetét. És az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal.
Igaz a mondás, hogy azt aratjuk le, amit vetettünk. Bariel arkangyal azt kéri tőlünk, hogy vessük el szellemi növekedésünk magját. Ha felismerjük, hogy minden lénnyel kapcsolatban állunk, megszűnik körülöttünk a világ látszólagos ellenségessége.
Szolgáljuk a világot, és a világ is szolgálni fog minket. Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is tehetjük. Azért vagyunk itt, hogy a tökéletes világ látomásában ránk bízott feladatot teljesítsük. Figyeljünk az ismétlődő jelekre, szimbólumokra és eseményekre. Ezekben gyakran szellemi üzenet rejlik, amelyet intuitív módon tudunk megfejteni. Bízzunk érzékeinkben, saját látomásainkban, és akkor egy napon túláradó örömmel ébredhetünk, mivel megérezzük, hogy össze vagyunk kötve a Földdel és annak minden élőlényével.

2018.04.12. csütörtök

Most éppen annak időszakát éljük, amikor a valódi énünket eddig burokként körbeforgó régi megszokásaink elkezdenek "repedezni". Az életünkben zajló megrázó események azt jelzik, hogy ideje átgondolni eddigi lépéseinket.
Letértünk a lelki fejlődésünkhöz vezető helyes útról, mivel szívünk helyett egónkat követjük. Így a lét más síkjaihoz vezető út zárva marad előttünk. De talán épp ez az út vezet el valódi rendeltetésünkhöz. Kérdezzük meg magunkat, miben hiszünk valójában, és vajon tényleg elég elszántak vagyunk-e ahhoz, hogy egy szellemi útra lépjünk és az isteni törvényeket minden következményükkel együtt kövessük.
Nagy bátorság szükséges Anael arkangyal szellemi tűzkeresztségéhez. A kártya azt jelzi, hogy éppen szellemi tűzkeresztségünk előtt állunk. Most fogod csak megtapasztalni, amit törvénnyé tettél a magad számára. Saját törvényeid válnak saját igazságoddá. Ha úgy gondolkodsz, hogy a másság fenyegetést jelent számodra, akkor azt az alapelvet követed, ami háborúkat okoz.
Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed. Noha a világegyetem a bőség törvényét követi, te azt fogod megtartani, amit követsz. az isteni forrástól elszakadva saját univerzumot teremtesz, ami példánk esetében félelemből, aggodalomból és szükségből áll.
Az Anael arkangyalhoz fűző kapcsolat figyelmedet az isteni síkra irányítja, és fel fogod ismerni, milyen kollektív és egyéni gondolati minták határozzák meg életedet. A valóságos keresztelő akkor fog végbemenni, mikor megtanultad, hogyan kövesd az isteni tervet, és hogyan cselekedjél az iránta való bizalomból.

2018.04.11. szerda

Talán éppen a keresztre szegezettséghez hasonló érzelmi kiszolgáltatottság állapotában vagyunk. Reménytelennek, erőtlennek és tehetetlennek érezzük magunkat. A szenvedéssel járó tapasztalatok és ismétlődő próbatételek életünkben többnyire bizonyos személyekhez és kapcsolathoz köthetők. Az ilyenkor működésbe lépő fájdalmas és romboló energiák alacsonyabb emberi természetünkből fakadnak. Fájdalmas tapasztalatok árán próbálnak rádöbbenteni bennünket arra, hogy saját egónk kivetüléseinek rabjai vagyunk. Cselekedeteinket nem a szívünk irányítja. Most egyszerűen búcsút mondhatunk a romboló energiáknak. Nem kell többé a külső világban harcolnunk ellenük, ha a lelkünkbe nézve felismerjük, milyen nyereség- és hatalomvágy, milyen félelem, hiúság, büszkeség és szellemi gőg tükröződik bennük.
Nyissuk meg szívünket, hogy megtaláljuk saját igazságunkat!
Megszokásból gyakran külső tekintélyre bízzuk az irányítást. Így azonban az isteni akaratnak és saját belső igazságunknak egyaránt ellentmondunk, és egünk magához ragadja az irányítást. Másrészt saját kívánságaink és igényeink ugyanilyen erővel hatnak ránk, és nem hagyhatjuk őket figyelmen kívül mások kívánságait előtérbe helyezve.
Ahhoz, hogy ebből a keresztre feszített állapotból megszabadulhassunk, lényünk azon részének, amely nem áll összhangban az isteni tudattal, meg kell halnia. Úgyhogy bízzuk rá ezt Urielnek egy beavatással felérő, isteni tisztítótüzére.

2018.04.10. kedd

Camael arkangyal kártyája az átalakulás és változás felbolydult időszakát jelzi. A változást először is önmagadnál kell kezdened. Ne nyomd el többé lényed sötét oldalát, és így már nem lesz szüksége arra, hogy a külvilágban, más embereken és eseményeken keresztül nyilvánuljon meg.
Lehet, hogy most a harag, fájdalom és szomorúság érzése, vagy más traumatikus képek, érzések, korábbi életeid szörnyű emlékei bukkantak fel életedben, amelyekkel nehezen tudsz szembenézni. Kollektív múltbeli és jelenlegi események is érintik most tudatodat, amelyek az egész Föld átalakulásában és egy új energiaszintre való jutásában is fontos szerepet játszanak.
Mindezt nyugtalanítónak és elidegenítőnek érezheted, de ne told el magadtól ezeket az érzéseket és félelmeket, mert így csak erősebbek lesznek és akadályozzák a fejlődésed. A holisztikus terápiák segítenek szembesülni és végleg leszámolni a múlttal.
Sok ember épp a jelenben éli át, amit "Buddha-menedéknek" nevezünk. A kártya narancs- és violaszínei jelképezik ezt az állapotot, amikor egy ideig visszavonulunk a világtól, hogy teret adjunk átváltozásunknak.
Ehhez nem szükséges kolostorba vonulni. Ez egyszerűen az az időszak, amikor szembenézünk a bennünk élő sötétséggel, és ezáltal feloldjuk. Ha lehetséges, visszahúzódunk a világi tevékenységtől, hogy teljesen önmagunkkal foglalkozzunk, kifejezzük és átéljük gyengeségünket, félelmünket és belső bukásunkat. Ebben segíthet az írás, a meditáció, a festés, a tánc, az ének, a sírás, vagy egyszerűen csak az, hogy önmagunkkal vagyunk, akármit jelentsen is ez. Mindegyikünk megtalálja a neki legmegfelelőbb kifejezési formát. Ez a hatalmas tisztulási folyamat új életérzéssel ajándékoz meg bennünket. a felnőtté válás és önállóság érzésével, életünk céljának és ittlétünk okának, a világban való helyünknek a felismerésével. Erre a pontra érkezve megpillantjuk magunkban az istenit, és ez csodálatos!

2018.04.09. hétfő

Életünkben ismét felbukkan a régi szomorúság, és a régen elfelejtett, mély fájdalom. Bizonyos események rákényszerítenek arra, hogy szembenézzünk a múlt eseményeivel. A régen elfojtott érzések felszínre kerülnek, és betöltik a tudatunkat. A legjobb megoldás, ha még egyszer szembenézünk a régi fájdalommal, és ha szükséges, tapasztalt szakértőhöz fordulunk. Ma már többféle holisztikus gyógymód segítheti gyengéden ezt a folyamatot.
Életünk most gyökeresen átalakul. Eldobhatjuk a régi terhet, és végre megélhetjük az Istentől kapott szabadságot. Egy olyan lélek szabadsága ez, amelyik képes kifejezni magát a végtelen térben, örül az életnek és az élet nyújtotta lehetőségeknek. Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk.
Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját "drámánkat" felülnézetből szemlélnék. Zadkiel arkangyal segítségével elengedhetjük félelmeinket, és beengedjük életünkbe a változást. Megszabadulhatunk függőségeinktől és részfüggőségeinktől, amelyek csak gátolják a fejlődésünket. Rájövünk, hogy a függőség és félelem okozta szorongásaink feleslegesek voltak. Zadkiel arkangyal visszaadja az önmagunkba és utunk helyességébe vetett bizalmunkat.

2018.04.08. vasárnap

Érezzük át testünk belsejét, és figyeljünk a jelzéseire. Próbáljuk meg egyszerűen érezni a testünket. Hogyan érzi magát lábunk a talajon? Milyen mély a légzésünk, és hol érzünk a testünkben feltorlódott energiát?
Testünk most üzeneteket küld nekünk, amelyek elmondják, hogyan segíthetünk magunkon. Ha nem érezzük a talajt a lábunk alatt, akkor a földelési technikák és a piros szín a fontosak. Ha szorítást vagy fájdalmat érzünk a test bizonyos pontjain, rendeljük hozzá ezeket a testtájakat a megfelelő csakrákhoz és a hozzájuk tartozó színekhez, így megtalálhatjuk az adott problémának megfelelő gyógyító rendszereket.
Figyeljük meg légzésünket, és tanuljunk belőle. Egy mély lélegzet jóleső, felfrissítő érzése életenergiát ad. A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk.
Talán nem is vagyunk igazán otthon földi terünkben, és folyton visszahúzódunk a testünkből. A függőségek az energia és az élet élvezetének illúzióját keltik. Ha átadjuk magunkat ennek az illúziónak, elzárjuk magunkat az élet erőforrásától. Ha önként mérgezzük szervezetünket, akkor ezzel kódolt üzenetet küldünk arról, hogy igazából nem is akarunk itt lenni. Raguel arkangyal segítségét kérve valóban elhatározhatjuk, hogy többé nem juttatunk szervezetünkbe káros anyagokat, így nem állítunk magunk elé testi korlátokat. Elhatározásunk, hogy felébresszük saját erőnket, és valóban itt legyünk, feloldja a régi rossz szokásokat. Ennek közvetlen hatását közérzetünkön és az anyag áramlásán is tapasztalhatjuk. Testünk jelzi, hogy mi az, ami jót tesz nekünk. És ha odafigyelünk ezekre a jelekre, az anyag barátságos lesz irányunkban, mivel már nem utasítjuk el, és szívesen vagyunk itt.
A szellemi tevékenységek termékeny talajra hullanak, és a föld táplálja őket. Ha gyógyítással, tanácsadással vagy könyvírással kapcsolatos terveink eddig csak vágyálmok voltak, most megvalósítjuk ezeket az ötleteket és terveket. Csak el kell határozni, hogy itt legyünk, és ezzel elkezdünk otthonra lelni a testünkben.

2018.04.07. szombat

Szakítsunk magunkra egy kis időt, és kérdezzük meg magunktól, vajon hogyan észleljük a körülöttünk levő világot. Otthon érezzük magunkat, a helyünkön, beágyazódva és biztonságban, vagy ellenségesnek és hidegnek látjuk környezetünket?
Ne felejtsük, hogy ittlétünk fontos a Föld számára. Egy feladatot kell teljesítenünk, és felelősek vagyunk saját magunk és a többi teremtmény jólétéért.
A ránk bízott anyagi eszközök isteni forrásból származnak, és a mi felelősségünk, hogy bölcsen, az isteni törvényt betartva, az isteni áramlást elősegítve használjuk őket. Mindennek, amit befogadunk, tovább kel áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.
A más élőlények iránti szeretet, tisztelet és együttérzés elősegíti a különböző növényi, állati, emberi, ásványi és angyali tudatszintek összenövését. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk a növényekkel, elárulják gyógyító erejük titkát. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk az állatokkal, ők bízni fognak bennünk, és kinyilatkoztatják létük rejtett üzenetét. És az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal.
Igaz a mondás, hogy azt aratjuk le, amit vetettünk. Bariel arkangyal azt kéri tőlünk, hogy vessük el szellemi növekedésünk magját. Ha felismerjük, hogy minden lénnyel kapcsolatban állunk, megszűnik körülöttünk a világ látszólagos ellenségessége.
Szolgáljuk a világot, és a világ is szolgálni fog minket. Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is tehetjük. Azért vagyunk itt, hogy a tökéletes világ látomásában ránk bízott feladatot teljesítsük. Figyeljünk az ismétlődő jelekre, szimbólumokra és eseményekre. Ezekben gyakran szellemi üzenet rejlik, amelyet intuitív módon tudunk megfejteni. Bízzunk érzékeinkben, saját látomásainkban, és akkor egy napon túláradó örömmel ébredhetünk, mivel megérezzük, hogy össze vagyunk kötve a Földdel és annak minden élőlényével.

2018.04.06. péntek

Metatron arkangyal kártyája arra utal, hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajt bennünket.
A jelenlegi helyzetünk egy új út kezdete, amely szellemi érdeklődésünk és tevékenységi körünk tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet. Ehhez szükségünk van Metatron arkangyal ikerlelkének, Sandalphon arkangyalnak az energiájára, támogatására is.
A szellemi szeretetnek (Metatron) és lényünk női és férfi oldalának (Sandalphon) az isteni egységbe való beolvadása a cél. Ebben segítségünkre lehetnek a magas rezgésű esszenciák, melyek feloldják a belső ellenállásokat.
Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől. Egyfajta vezeklésként gyakran áldozati szerepbe bújunk, és ezzel fejezzük ki odaadásunkat Istennek.
Jézus Krisztus végigjárta a szenvedés útját. Ez az ő útja volt, hogy nekünk új utat mutasson. Fel kell áldoznunk egónkat, önteltségünket és gőgünket, hogy megkapjuk az isteni szeretet kelyhét, és minden jóra fordul.

Több inkarnációt is eltölthetünk azzal, hogy az áldozat szerepében egónkat növeljük. Ez ellentmondásnak tűnik, de nem az. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit. Krisztus magára vállalta a világ szenvedését, és a világba hozta a szeretet isteni kelyhét. Ezért felegyenesedhetünk, és ihatunk ebből a kehelyből. Az áldozat és a szenvedés ekkor már feleslegesek.
A holisztikus gyógymódok és az ezoterikus tudományok belső rejtett forrásainkhoz vezethetnek. Valószínűleg egy ősi tudás birtokosai vagyunk, ami arra vár, hogy újra feléledhessen. a világ már vár erre.
Kozmikus gyökereink, lelkünk bölcsője most különböző módokon, tudatosulhatnak bennünk. ez a születési hely rendeltetésünk valódi célja is egyben. A Föld nagy átváltozása tesz ismét elérhetővé ezt a tudást. A nagy lelkek és teremtmények, az angyalok, dévák vagy kozmikus fényhozók és jövőbeni mesterek öntudatra ébrednek, és önmagukból születnek meg.

2018.04.05. csütörtök

Életünkben az anya, az anyaság és általában a nőiesség témái kerülnek előtérbe. Nemünktől függetlenül meg kell vizsgálnunk, vajon meggyógyultak-e az anyánkhoz kapcsolódó gyermekkori lelki sérüléseink. Tudatosítsuk, hogy mi magunk döntöttünk úgy, hogy életünkben nagyobb teret engedünk érzéseinknek, és odaadóan rábízzuk magunkat az isteni tervre.
Ehhez azonban fel kell oldanunk a szívünkben meglévő gátakat. Ezek a lelki gátak gyakran saját anyánkkal szembeni tisztázatlan érzelmeink miatt alakulnak ki. Ha szívünk már megnyílna, a fájdalom, a harag és a szomorúság ellenállnak, így saját korlátainkba ütközünk.
Ha ezek a tisztázatlan érzelmek túl sokáig szennyezik éteri és fizikai testünket, akkor heves testi és lelki tünetek léphetnek fel, pl. fejfájás, migrén, reuma, depresszió, allergia és más krónikus fájdalmak.
Így már nem térhetünk ki a lelki fájdalom elől. Gábriel arkangyal energiájának segítségével tudatosíthatjuk nem tisztázott érzelmeinket, búcsút mondhatunk a régi fájdalomnak, és szívünk felszabadul. Megtaláljuk fájdalmunk okát, és felismerjük, hogy csakis tőlünk függ, hogy életünkben mennyi anyai szeretet valósul meg.
Az anyaggal való összekapcsolódásnak a jelenlegi földi inkarnációban, ebben a tapasztalatban is megvan a mélyebb értelme. Az anyaggal bánva világossá válik, hogyan éljük és valósítjuk meg női oldalunkat. Az anyag állandó hiánya az anyai energia lelki hiányát tükrözi. De felesleges anyag és ennek romboló használata is lelki okokra vezethető vissza, és a női, anyai energiával való rossz bánásmódot tükrözi.
Mert ahogy a Földdel, annak élőlényeivel és ajándékaival bánunk, úgy bánunk a nőiséggel, az istennővel, a bennünk élő anyával.

2018.04.04. szerda

Ez a kártya világossá teszi számunkra, hogy ha felismerjük szenvedésünk értelmét, és megszabadulunk a testünket megbetegítő érzelmi salaktól, akkor elindulhatunk a gyógyulás útján. ahhoz azonban, hogy a gyógyulás lángja előtt megnyílva megengedjük, hogy ez a láng elégesse a több inkarnáció alatt felhalmozódott lelki salakot, nagy bátorság kell. Hiszen a fájdalmas helyzetek újraátélését, az elfojtott emlékek és tudattartalmak felbukkanását nagyon kényelmetlennek érezhetjük. Mégis itt az ideje, hogy engedjük megtörténni a gyógyulás csodáját, és új irányba induljunk. Tudatosítsuk, hogy a gyógyulás életünk minden területén bekövetkezik.
A test nem gyógyulhat meg a lélek nélkül. Ezért fontos most figyelmünket a lelki síkra irányítani.
A gyógyulási folyamat akár a valódi énünkhöz vezető kalandos úttá válhat. Jobban érzékeljük, és világosabban látjuk feladatunkat a világban, így felismerhetjük valódi hivatásunkat. ezen a ponton találkozunk lelki családunkkal, amelyet ösztönösen azonnal felismerünk, és ezentúl együtt dolgozhatunk kozmikus feladataink megvalósításán. Gyógyítsuk meg önmagunkat, s ezáltal meggyógyítjuk az egész kozmoszt.

2018.04.03. kedd

Ne csodálkozzunk, ha a kártya hatására esetleg addig ismeretlen könnyedség tölti el lelkünket, vagy legalábbis el tudjuk képzelni azt az állapotot vagy helyzetet, ahol ez az energia megvalósítható.
Samael arkangyal kártyája felhívás arra, hogy több örömet, szeretetet és könnyedséget engedjünk életünkbe, és másokkal is osszuk meg túláradó szeretetünket és örömünket. Hozzunk létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatunk. A többi isteni teremtményhez hasonlóan bennünk is csodálatos lehetőségek rejlenek. Fel kell fedeznünk, meg kell valósítanunk és másokkal is meg kell osztanunk tehetségünket. Fogadjuk nyitott szívvel Samael arkangyal energiájának csodálatos ajándékát.
Problémáink és gondjaink miatt talán elképzelhetetlennek tűnik, hogy örömöt, szeretetet és kreativitást hozzunk az életünkbe. Lehet, hogy különféle feltételekhez kötjük a boldogságunkat, ezek azonban csupán az ego tévedései. Nem a szívünkből erednek, és csak eltávolítanak a valódi, önmagunkból fakadó boldogságtól.
Ez a kártya a világ szépségeire és a rendelkezésünkre álló végtelen lehetőségekre hívja fel a figyelmünket. Szabadulj meg a boldogtalanság, örömtelenség és megbénult kreativitás képzeleteiből, és lépj be az isteni szeretetbe és örömbe, amelyet felfedezhetsz egy kisgyerek ragyogó tekintetében, egy kép megfestése nyújtotta alkotó örömben, a szép zenében, a csillagos égbolt látványában, saját mozdulataidban, minden olyan tevékenységben, amellyel másokon segítesz, és abban az egyszerű tényben, hogy létezel.

2018.04.02. hétfő

Metatron arkangyal kártyája arra utal, hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajt bennünket.
A jelenlegi helyzetünk egy új út kezdete, amely szellemi érdeklődésünk és tevékenységi körünk tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet. Ehhez szükségünk van Metatron arkangyal ikerlelkének, Sandalphon arkangyalnak az energiájára, támogatására is.
A szellemi szeretetnek (Metatron) és lényünk női és férfi oldalának (Sandalphon) az isteni egységbe való beolvadása a cél. Ebben segítségünkre lehetnek a magas rezgésű esszenciák, melyek feloldják a belső ellenállásokat.
Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől. Egyfajta vezeklésként gyakran áldozati szerepbe bújunk, és ezzel fejezzük ki odaadásunkat Istennek.
Jézus Krisztus végigjárta a szenvedés útját. Ez az ő útja volt, hogy nekünk új utat mutasson. Fel kell áldoznunk egónkat, önteltségünket és gőgünket, hogy megkapjuk az isteni szeretet kelyhét, és minden jóra fordul.

Több inkarnációt is eltölthetünk azzal, hogy az áldozat szerepében egónkat növeljük. Ez ellentmondásnak tűnik, de nem az. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit. Krisztus magára vállalta a világ szenvedését, és a világba hozta a szeretet isteni kelyhét. Ezért felegyenesedhetünk, és ihatunk ebből a kehelyből. Az áldozat és a szenvedés ekkor már feleslegesek.
A holisztikus gyógymódok és az ezoterikus tudományok belső rejtett forrásainkhoz vezethetnek. Valószínűleg egy ősi tudás birtokosai vagyunk, ami arra vár, hogy újra feléledhessen. a világ már vár erre.
Kozmikus gyökereink, lelkünk bölcsője most különböző módokon, tudatosulhatnak bennünk. ez a születési hely rendeltetésünk valódi célja is egyben. A Föld nagy átváltozása tesz ismét elérhetővé ezt a tudást. A nagy lelkek és teremtmények, az angyalok, dévák vagy kozmikus fényhozók és jövőbeni mesterek öntudatra ébrednek, és önmagukból születnek meg.

2018.04.01. vasárnap

Ha ezt a kártyát húztuk, a kérdésünknek arra kell irányulnia, hogy az életünk mely területein adjuk át a hatalmat másoknak, és engedjük, hogy kihasználjanak, vagy milyen egyéb függőségek korlátozzák a szabadságunkat. Ne felejtsük, hogy ez a kérdés nem az emberek meg- vagy elítéléséről szól. Azt kell felismernünk, hogy életünk mely területein távolodtunk el önmagunktól és a kozmikus egységtől túl nagyra nőtt egónk vagy lelki gyengeségünk miatt.
Miért szükséges, hogy a létezés különféle tükröket tartson elénk? Ez a kártya azt kérdezi: "Milyen úton jársz? Megmásíthatatlannak fogadod el a félelmeidet ahelyett, hogy szembenéznél velük?"
Néha elkerülhetetlenül meg kell szabadulnunk bizonyos régi, külső és belső beidegződésektől és ez fájdalommal jár.
Ha sikerül bensőnkben leválasztanunk énünknek nem a lényegünkhöz tartozó részeit, akkor a külső kényszerektől is megszabadulunk, így a tekintélyelvű személyeknek sem lesz többé hatalmuk fölöttünk. Ezután majd tiszteletben tartják a határainkat, és megtartják a kellő távolságot. Az ego ólomnehézsége lehullik rólunk, mint egy régi, nedves köpeny, ami immár nem tud lehúzni minket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.