Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anyának lenni....

2012.06.14

Anyának lenni öröm és nagy felelősség is egyben. Sok dolgot most értettem meg, amit elrontottam. Bízom benne még nem késő és kijavíthatom. Mindig minden a felismeréssel kezdődik. Minden gyógyulás, javítás. Felismerem, hol rontottam el. Megbocsátok magamnak és elhatározom, hogy jóvá teszem a  hibát.

Olykorban születtem még, amikor az emberek harcoltak egymással az energiáért. Panaszkodtak, hogy figyelem energiájához jussanak. Ezzel is mérgezve az életüket.

Minden kimondott szó, és gondolt gondolat, energia, teremtő erő. Minden panaszkodással újabb problékat teremtettem életembe, csak azért, hogy egy kis energiához jussak a hallgatóm segítségével.

Nagyon magas árat fizettem tudatlanul ezért. Szép lassan megértettem, hogy működik a világ és sorra ismerem fel a hibákat.

Anyaként sokszor a gyerekeimnek panaszkodtam és rossz képet festettem családtagjainkról, rokonainkról Befolyásoltam őket abban, hogy reális kép alakuljon ki bennük a környezetünkbe élőkről.

Most, hogy látom miként működik a világ igyekszem korrigáni ezeket a negatív képeket. Visszahallom, hogy milyen véleményt tudatosítottam bennük a véleményemmel.  Most igyekszem, megmutatni mindenkinek a legjobb oldalát, pozitív tulajdonságát. Tapasztalataim azt mutatják, hogy jó ez az út sokat változtak emberi kapcsolataim.

Mindenkiben meglátom a jót és ezt mutatom meg a körülöttem élőknek is.

A bennem lévő egyre nagyobb szeretet, boldogságot látom, sugárzom ki a világomba. Boldogan adok mindenkinek figyelem energiát, mert tudom, hogy aki ad, az kap. Aki szeretet nyújt, azt viszont szeretik. Ha boldogságom sugárzom ki, boldogok az emberek körülöttem.

Elfogadom, ha valaki kételkedik. Elfogadom, ha nemet mond.

Válogatás nélkül mindenkinek megmutatom, mert tudom, hogy nem csak a rossz példa ragadós, de egyre többen vágynak a jóra és hálásak a példa mutatásomért.

Aki még harcol, hagyom, hogy tegye. Bízom a szeretet erejében és a fényben, hogy gyorsabban terjed már minden másnál.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.