Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Én és az angyalok...

2010.01.06

 

Számomra az angyalok a legőszintébb segítők. Gyakran fordulok hozzájuk segítségért.

A barátaimnak tartom őket és így a barátaimként is beszélek velük.

Sok ember gazdagodik abból, hogy angyal tanfolyamokat tart és korlátokat épített az emberekkel önmaguk köré.

Én a korlátokat inkább lebontani szeretem, mint újakat építeni. Ezért mindig elmondom, ha kérdezik, hogy a rituálékra nekünk van szükségünk és nem az angyaloknak. Sőt ezek inkább korlátok, mint segítségek.

Gondolj bele fel akarod hívni a barátodat, mert segítséget akarsz kérni tőle. Biztos nem azzal kezded, hogy gyertyát, füstölőt gyújtasz és lecsendesíted az elméd. Egyszerűn fogod a telefont és felhívod, vagy írsz neki e-mailt, vagy más módon keresed meg.

Ugyan így teszek az angyalokkal is, egyszerűen megszólítom őket, és elmondom, hogy mit szeretnék kérni, vagy hálát adni a segítségükért.

A legjobb, hogy nem kell semmilyen eszköz hozzá, bárhol és bármikor elérhetők. Köszönet a szívből érzett hála, ez a legnagyobb "fizetés" a számukra.

Ha ragaszkosz a rituálékhoz gyakran lehetetlenné teszed önmagadnak, hogy kapcsolatot teremts velük.

Én nem építek korlátot azzal sem, hogy a kéréseimet név szerint juttassam el hozzájuk. "felhívom" a béke angyalait, ha békét szeretnék, a kommunikáció angyalait, ha szeretném, hogy beszélgetés és ne egyoldalú elmondás legyen egy fontos ügyben. Hívtam már autószerelő angyalokat is ha arra volt szükségem és mindig segítenek is.

Előfordul, hogy nem az általam "elvárt" formában teszik, ezért nyitott vagyok, hogy megértsem és elfogadjam, hogy az általuk választott forma számomra a legoptimálisabb.

Mindig őszinte, szívből jövő hálával mondok köszönetet.

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Válasz

(Fenysugarak, 2011.01.12 19:36)

Kedves Diána!

Köszönöm,hogy megosztottad velünk tapasztalataidat.

Ölel Piroska

Szolnok Megye

(Diána, 2011.01.12 13:33)

Üdvözöllek kedves Piroska!

Örülök, hogy meg osztod az emberekkel a gondolataidat, de enged meg kérlek, hogy némileg ki egészítsem az általad leírtakat az angyalokról, és meg ismertessem az én perspektívámat is veletek.
Van abban igazság, amit itt leírtál.., de a barátom telefonszámához kell a telefon is és az sem baj, ha fel van töltve a telefonom egyenlege...!
Az angyalok nem a mi síkunkon vannak, és ez az, amit fontos meg értenie mindenkinek!!
A "rituálék" ahhoz kellenek, hogy rájuk tudjunk hangolódni. Valamilyen segítség kell' és ha csak a "levegőbe beszélsz hozzájuk a "semmibe" ...mi fog történni??
Nagy valószínűséggel nagyon sok embernél semmi sem.
Van, akinek a futás eszköz ahhoz, hogy gyorsabban haladhasson és van, aki pár méter után kifullad és neki akadályozó tényező lesz akár a tárcsázás is! Én inkább azt mondanám, az angyalok mindig csak segíteni tudnak, és csakis akkor, ha csinálunk valamit, és teszünk érte! Viszont az első lépéseket mindég és ezt itt ki hangsúlyoznám (mindég!!) nekünk kell megtennünk az életünkben... Lehet nagyon egyszerű a velük való kommunikáció, szólíthatjuk nevükön is őket vagy a nélkül,….. de meg kell tanulni! És nem tudom ugyan úgy megszólítani őket, mint a szomszéd Mari nénit, úgy kell megtanulni, a velük való kommunikációt, mint járni. Igen vannak, kész módszerek ezeket nevezheted rituálénak is, és ezek közül van, amelyik működik és van olyan is, amelyik nem! ( De az is elfogatható, hogy csak nekem, vagy neked működik a többieknek nem.) Az, ami meg határozó tényezője lehet a velük való kommunikációban azaz, hogy hittel, bizalommal és meggyőződéssel kérsz majd tőlük bár mit is. Azután meg teszed az első lépéseket a hozzájuk forduló kérésekben.
Majd hálát mondasz mindenért, és nem csak nekik, hanem önmagadnak is. Hiszen a legtöbb munkát te végzed majd el.

Üdvözlettel: Diána

Válasz

(Fenysugarak, 2010.01.29 12:54)

Szia Mónika!

Köszönöm a hozzászólásodat. :-)
Örülök, hogy jól vagy és hallok rólad.
Sok szeretettel gondolok mindig rád.

Ölel Piroska

gelomonika@freemail.hu

(Geló Mónika, 2010.01.29 10:45)

Szia Piroska!

Ezt pontosan én is ugyanígy gondoltam és hiszem.Nekem is mindig segítenek.A gyerekeim is hisznek benne sokat beszélgetek velük erről.Amikor keres valamit a család és nem találják akkor megkérem az angyalomat , hogy segítsen megtalálni a keresett dolgot...és hipp hopp meg lesz.Ilyenkor rákacsintok a lányoknak ők meg egyből tudják mi a helyzet.Én sem szoktam rituálét tartani de mindig megköszönöm és hálát adok érte.Nagyon jók az írásaid.Köszönöm.
Szeretettel:Mónika

Válasz

(Fénysugarak, 2010.01.19 21:40)

Köszönöm. :-)
Szeretettel ölellek Pircsi

Mennyire igazad van.

(Shaumbra-anya, 2010.01.19 07:50)

Mennyire igazad van. Sokszor nem úgy segítenek mint ahogy mi elvárnánk, de ők jobban tudják mire van szükségünk. Sok tanfolyamot végeztem én is, és megtanultam hogy az-az igazi tanulás, fejlődés ha a saját tapasztalatainkból tanulunk.Ma már nem járok tanfolyamokra, jó volt az addig amíg rá nem jöttem, nincs már rá szükségem.:)