Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fél-elem...

2011.05.19

 A magyar nyelv csodálatos. Minden benne van azok számára, akik keresik a mélyebb összefüggéseket, az élet értelmét. Szer-etet, ahol szeretet van, van minden.

 Reggel bekapcsoltam a számítógépet és azonnal jöttek a legújabb félelem keltés információi. 

Olyan dolgok, amelyekkel az emberek tehetetlenek. Fél-igazságok, fél-információk, amelyek fél-elemmel töltenek el bennünket. Itt az ideje, hogy keressük meg az EGÉSZet. Nézzünk a dolgok mögé és merjünk teljes, boldog életet élni. Hallgassunk a szívünkre!

Aki fél energiát veszít, alacsonyabb lesz a rezgésszintje, kevésbé lát jól.

Gondolom mindenki volt már szerelmes, megélte a feltétel nélküli szeretet állapotát, szinte szárnyalt.  Megemelkedett a rezgés szintje, szebbnek látta a világot, átlépett egy másik világba. A félelem keltéssel pontosan ez a céljuk a hatalmukat féltő embereknek. Maradj lent és hagyd, hogy irányítsák az életedet. 

Ha boldog és szeretetteli vagy jobban érzed magad kevésbé tudnak vezetni. Derűsebben látod a világot, optimistán szemlélled a jövőt. 

Ez az érzés tartóssá válik benned és még több jót vonzol az életedbe. Rájösz, hogy a jó dolgok itt vannak a világban és képes vagy megélni őket. 

Egyre kevesebbet aggódsz, ezért a rossz dolgok szépen lkerülnek, helyüket a béke, a derű, a szeretet veszi át. 

Stressz mentes életben nem szedünk gyógyszerereket és ez anyagi veszteséget okoz a hatalom embereinek, akiket csak a pénz és a hatalom motivál. 

Dolgoznak, hogy minél több pénzük legyen, majd az egészségük elvesztése miatt, minden pénzüket odaadnák az egészségükért.

Légy hát boldog, elégedett, szeretettel teli, hogy egyre jobban élhesss. Éld meg a teljességet, ne érd be kívülről csepegtetett fél-információkkal, melyek fél-elelem-et keltenek benned. 

Légy önmagad!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.