Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolataink hatása a párkapcsolatunkra 2

2009.03.18

A legszebb szerelmi vallomás, melyet egy asszony kaphat 32. évi házasságban.

Kép

Vasárnap délután egy csodálatos, különleges és nagyon egyedi szerelmi vallomást kaptam a férjemtől. Ebéd után, amikor már minden ismét a helyére került és rend volt a konyhában is. A férjem megkérdezte, hogy volna-e kedvem megnézni egy filmet. Azt mondtam igen és megkérdeztem, hogy mi a film címe. Úgy tett mintha nem hallaná a kérdést elindult a szobába és betett egy dvd-t a lejátszóba. Éreztem, hogy ez a mozi más lesz mint a többi. Feltétel nélküli szeretet, várakozás, kíváncsiság volt a levegőben. Engem is magával ragadott ez az érzés. Kényelembe helyeztem magam és a párom elinditotta a a lejátszót. Kíváncsian nézett rá. A zene, a dal nagyon ismerős volt és mélyen megérintette a lelkem. Ő csak nézett rám csillogó tekintettel és várakozón.
- Apa ez az a film, amit először láttunk együtt a moziba? "Jeremy?"- nem válaszolt csak mosolygott. Néztem a filmet és az emlélkek élénken kirajzolódtak benne. Tudom, hogy ez az élmény volt az, ami még közelebb hozott egymáshoz bennünket. Néztem a két tini szerelmének kibontakozását a filmen és újra éltem a mi szerelmünk történetét. A film végén a könnyeim nem csupán a filmben történtek miatt csordultak ki, hanem a meghatottságtól, amit ez az ajándék váltott ki belőlem. A végén még azt is elmesélte, hogy milyen kalandos úton vált lehetővé, hogy ezt most újra átélhettük együtt. A filmet csak eredeti angol szöveggel, francia és spanyol felirattal találta meg. Ezért elhatározta, hogy lefordítja és feliratott készít a filmhez, hogy újra megnézhessük együtt. Azután hetekig titokban dolgozott rajta, hogy meg tudjon lepni
.

. Mi ez, ha nem a legszebb szerelmes vallomás, amit egy asszony kaphat 32. évi házasságban. Kívánom, hogy ti is így éljetek a párotokkal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.