Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinyitva....

2012.02.07

Nagyon jól érzem magam. Újra nyitva állok. Nyitva a világra, a barátokra. Rövid bezárkózás után újra itt az életben.

Jó volt kicsit bezárkózva önmagammal, önmagamban lenni. Szükségem volt erre az időre, hogy megújulva, kipihenve bújhassak elő a kis barlangomból. Most nagyon jól érzem magam feloldottam magamban jó néhány gátat, feltöltődtem és most ismét élvezem a családom és a barátaim társaságát.

Azzal kezdődött, hogy felhívtam egy nagyon Kedves barátnőmet, hogy szeretném, ha nálunk tölten pár napot vendégségben, és ő örömmel igent mondott.

Sokat beszélgettünk és jó néhány gondolatunkat helyre tettük közben. Csodálatos érzés volt azonnal felismerni a gondolatainkat. Sziporkázó beszélgetéseink voltak. Olyan kommunikáció, amikor érzed, hogy mikor beszélhetsz és mikor kell teret engedned a másik mondandójának. Kölcsönesen működött közöttünk minden egyes együtt töltött percben.

Még alig indult el a vonat és már is hiányzott a barátnőm Évi. Tudtam, hogy most az elengedés a feladat és bátran elengedtem, mert tudom, hogy lesznek még együtt töltött napjaink. Most mindkettőnknek újabb tapasztalatoknak van itt az ideje.

Ezt a csodás élményt másokkal is meg tudjuk élni és egyre többen tapasztaljuk meg milyen felemelőek tudnak lenni az ilyen beszélgetések. Megéljük a jelen pillanat szépségét és nem aggódunk múlt és jövő miatt. Érzzük, hogy ez az élmény a megélt pillanatok további szépségeket hoznak az életünkben.

Valóban így van, mert azóta több ilyen felemelő beszélgetésben volt részem és bízom benne, hogy Évinek is. A megélt pillanatokkal teremtjük a szépet és jót a jövőnket.

Kívánom minden kedves olvasómnak, hogy részese legyen ilyen pillanatoknak, és együtt teremtsünk csodás jövőt mindannyiunknak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

http://csillagtunder.freeblog.hu

(Évi, 2012.02.07 14:34)

Kedves Picsi! Nagyon jó volt nálatok, és hozzád hasonlóan (micsoda véletlen!:) én is kinyíltam!;)
Ölellek!

Re: http://csillagtunder.freeblog.hu

(Fenysugarak, 2012.02.07 19:02)

Kedves Évi!

Vannak még csodák!
Köszönöm, hogy itt voltál!

Ölellek