Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgálat...

2010.04.15

Minden szolgálat őszinte szívünk, tiszta szándéka. A szeretet, amely feltétel nélküli , valódi, tiszta érzés az alapja minden szolgálatnak. Annak van a legnagyobb szüksége a szeretetere, aki látszólag nem érdemli meg. Isten szeretete mindenkire egyformán árad, mint az áldott Nap sugarai sem válogatnak egyformán sütnek mindenkire.

A szolgálat is egyformán segít mindenkinek, nem válogat és nem rak címkéket.

Ítélni Isten ítélhetne meg bennünket, de nem teszi, mert csak szeretni képes, másra nem.

Olyan ő mint a gondos szülő, figyel, segít, de meghagyja a döntéseink szabadságát és velünk örül a sikereinknek. Bátorít és segít, ha elakadunk, félelmeink vagy kétségeink támadnak.

Mindig ott van a segítő keze, rajtunk áll, hogy elfogadjuk, vagy egyedül akarjuk megoldani a feladatainkat. Soha nem haragszik vagy büntet bennünket. Tudja, hogy a lelkiismeretünk mindig megmutatja a helyes utat nekünk. Egyformán örül minden gyermekének. Szeretettel fordul azok felé is akik újra és újra elfordultak tőle, majd visszatérnek.

Mindannyiunkat számon tart és figyel ránk. Örvendezik, minden megtért bárányának. Mindegy mennyi ideig volt távol tőle.

Tudja jól, hogy a legnagyobb büntetést önmagunk szabjuk ki magunkra a lelkiismeret furdalással, amikor ráébredünk hibáinkra, mulasztásainkra.

Imáinkat mindig meghallgatja és az ő végtelen bölcsességével meg is válaszolja. Igaz ez a válasz nem mindig az elvárásainknak megfelelően érkezik, de hosszú távon mindig kiderül, hogy annál sokkal bölcsebb és jobb módon.

Csak bíznunk, hinnünk kell az ő kreatív és végtelenül bölcs válaszában és elkerülhetjük a mélységes gödröket, elkerülhetjük a bánatot. Mindig készen áll, hogy segítsen és szeressen bennünket. Vezessen ha szolgálni akarunk, vagy csak élni az életünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.